فتنه بزرگی در مقابل اندیشه امام برپا شده/ زور، چماق و عوامفریبی در دست متحجران
جارستان- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه نظر وزیرفرهنگ از این جهت که هر فرد باید اطلاعات همهجانبه نسبت به حوزه تخصصی خود داشته باشد منطقی است، گفت: فُقها اگر قصد ورود به حوزه موسیقی را دارند باید نسبت به آن متخصص شوند. احمد مازنی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا؛ با اشاره به پیشنهاد
جارستان- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه نظر وزیرفرهنگ از این جهت که هر فرد باید اطلاعات همهجانبه نسبت به حوزه تخصصی خود داشته باشد منطقی است، گفت: فُقها اگر قصد ورود به حوزه موسیقی را دارند باید نسبت به آن متخصص شوند.
احمد مازنی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا؛ با اشاره به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر آشنایی موسیقیدانها با احکام شرعی موسیقی و آشنایی علما با دستگاههای موسیقی، گفت: بخشی از جنبههای نظارتی بر موسیقی به نوع نگاه دین و فقه به این مقوله مربوط میشود اما اساسا فقیه موظف به شناسایی موضوع نیست و او فقط باید حکم صادر کند. در واقع بررسی موضوع برعهده کارشناسان است لذا فقیه تنها باید حکم دهد که موسیقی مبتذل دارای چه مشخصاتی است و کارشناس موسیقی هم تشخیص میدهد که کدام موسیقی فاخر و کدام مبتذل است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حوزههای علمیه بهدلیل ارتباط گسترده با مردم و انتظارات جامعه وارد ریز موضوعات شده و مشخصا تعیین میکنند که فلان کار حرام است یا خیر؛ اما به نظرم موارد موضوعی را باید به کارشناسان ذیربط سپرده شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دهم با بیان اینکه نظر وزیر فرهنگ از این جهت که هر فرد باید اطلاعات کافی و همهجانبه نسبت به حوزه تخصصی خود داشته باشد منطقی است، گفت: بهعنوان مثال فعالان در عرصه موسیقی، تجارت، بانکداری و… باید غیر از داشتن اطلاعات نسبت به آن فن، احکام شرعی مرتبط را نیز بدانند، مثلا بدانند حد بانکداری یا تجارت به لحاظ شرعی کجاست؟ و موسیقیدانان نیز باید حدفاصل موسیقی حرام و موسیقی مورد تایید شرع را بدانند.
مازنی با تاکید براینکه فُقها نیز یا نباید در موضوعات تخصصی همچون موسیقی دخالت کنند یا اگر قصد ورود دارند باید حتما نسبت به آن متخصص شوند، تصریح کرد: تکلیف دین با موسیقی روشن است امام خمینی(ره) با نگاه ابتکاری به مسائل اجتماعی بر درنظر گرفتن عنصر زمان و مکان تاکید داشتند اما نگاههای متحجر و خرافی همچنان وجود دارد.
این نماینده ادامه داد: ملت ایران نگاه امام خمینی(ره) را پذیرفته و ایشان نیز مساله موسیقی، سینما و بسیاری مسائل دیگر را نیز حل کردند اما به نظرم پس از ارتحال حضرت امام(ره) گروهی با گرایشهای تحجری در حوزههای علمیه، برخلاف نظرات امام(ره) و مقام معظم رهبری بهدنبال احیای دیدگاههای متحجرانه رفتند.
مازنی با تاکید بر اینکه متحجران از سه عامل حمایتکننده با عناوین، قدرت زور و چماق، قدرت زر و تزویر و عوامفریبی نیز در اختیار دارند، اضافه کرد: این اتفاق را باید فتنه بزرگی در مقابل اندیشه امام خمینی(ره) دانست چراکه عدهای خواسته یا ناخواسته بهدنبال رشد اسلام متحجر و قرون وسطایی هستند البته امام این نوع اسلام را “اسلام آمریکایی” معنا کرده بودند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: اگر صاحبنظران مسائل اجتماعی فکری برای حل این معضلات نکنند و نخواهند به دیدگاه امام(ره) بازگردند، سبب بروز “داعشهایی از نوع شیعه” خواهد شد و متاسفانه این جریان مانند خوره به جان انقلاب و مردم افتادهاند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰